Slide thumbnail

Nivel

Nivel is het instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. De medewerkers en onderzoekers werken behalve op een vaste werkplek, ook samen of alleen in een flexibele ruimte op de begane grond. De ruimte is ontworpen om ontmoeting te stimuleren, samenwerken mogelijk te maken en gezamenlijke evenementen een plek te bieden.

De ruimte bestaat uit een open plek die door middel van transparante roomdividers in verschillende zones is ingedeeld. Daarnaast hebben de medewerkers te mogelijkheid om in verschillende labs samen of alleen te werken of overleggen. Deze labs staan visueel in verbinding met de open plek. De routing die door het gebied heen loopt is stevig aangezet in zowel vloer als plafond. De wens voor een duurzame (gezonde) toekomst komt ook terug in de keuze voor meubilair en materialen.

Locatie: Utrecht

Jaar: 2020

Status: uitgevoerd

Opdrachtgever: Nivel

i.s.m. Jan Torn ruimtemaker

terug