Slide thumbnail

Entrr.

Entrr is een snelgroeiend bedrijf dat zich bezighoudt met online marketing voor (interier)architectenbureau’s. Ze noemen zich daarom ook wel online architecten. Met de groei van het aantal werknemers zijn ze op zoek gegaan naar een grotere ruimte binnen de Stadstuin. De basis van deze ruimte is industrieel en licht, maar is niet zonder meer een sfeervolle ruimte.

In het nieuwe kantoor was de wens om met een neutrale basis en veel groen een huiskamergevoel te creëren. Omdat ze niet met twee maar met acht personen in de nieuwe ruimte zullen werken is het ontwerp aandacht besteed aan de privacy van de werknemers. Er is daarom gekozen om bij binnenkomst een sociale zone te creëren waardoor er wat afstand ontstaat tussen de werkeilanden. Daarnaast zorgt deze zone voor een prettige entree.

Locatie: Utrecht

Jaar: 2018

Status: uitgevoerd

Opdrachtgever: Entrr.

Ons nieuwe kantoor is compleet ontworpen door de designers van Studio Morgen. We wilden graag een licht kantoor en een fijne werkplek, ze luisterden erg goed naar onze wensen en dachten mee over het geheel (en dat alles binnen ons budget). Wat we erg tof vonden is dat ze een super realistisch 3D model hebben gemaakt waardoor we precies wisten hoe het eruit kwam te zien, we zijn er ontzettend blij mee!

Entrr.

terug