Slide thumbnail

Drie achtergronden

Drie karakters

Drie ontwerpers

Wij zijn Studio Morgen

Wij zijn een ontwerperscollectief van drie vakidioten op het gebied van interieurarchitectuur. Drie ontwerpers, drie achtergronden en drie karakters die elkaar gevonden hebben in een dwaze drang naar ontwerpuitdagingen.

Wij geloven dat we intelligentere ontwerpen kunnen maken door elkaars eigenschappen op de juiste manier in te zetten. De kennis en routine uit de serieuze wereld combineren we met het enthousiasme van een stel avonturiers.

Wij zijn vragenstellers in plaats van ja-knikkers. Als tolk tussen gebruiker en ruimte onderzoeken we hoe we een ruimte kunnen laten werken. Het resultaat is vaak een ruimtelijk ontwerp, maar kan ook een concept, strategie of handboek zijn.

De kans is groot dat je Anja het eerst leert kennen binnen ons team. Deze actie-in-de-taxi socializer werkt harder dan de gemiddelde centrifugerende wasmachine. Binnen Studio Morgen heeft ze de rol van de prater, verbinder en stresskip. Ze inspireert door ver-schrik-ke-lijk ambitieus te zijn en het geouwehoer samen te vatten met ‘laten we gewoon beginnen jongens’.

Brengt ervaring, humor en enige tekstuele kwaliteiten in de groep. Excellereert als een diesel, kijkt de kat uit de boom, maar is ook de afmaker. Besluit zinnen vaak met: ‘ja, maar… oké!’ Samenwerker, nuchter en realistisch.

5 of 5.000 m2, Lyanne kan op elke vierkante meter haar creativiteit kwijt. Zegt opvallend vaak: ‘ja, ik had dus al een ideetje…’. Schakelt nog sneller dan het licht, poept er logo’s uit alsof ze elke dag een nieuw bedrijf opstart en drapeert aan het einde nog even een sausje over de presentatie die niet zou misstaan in een vijfsterrenrestaurant.